Skip to main content

Vanaf 2021 is OAM projectcoördinator in de voorbereiding en uitvoering van een tweetal parkeerterreinen en de terreininrichting van het nieuwbouwproject op het Landgoed Middachten in de Steeg.

Op het landgoed vinden jaarlijks evenementen plaats waarbij veel bezoekers worden ontvangen. De meeste bezoekers komen van ver en met de auto. De grasparkeerplaats is voor het eerst tijdens de kerstopenstelling in gebruik genomen. De grasparkeerplaats (voor evenementen) is gerealiseerd op basis van een versterkte graszode. Hiervoor is gekozen voor het O2-systeem wat bekend is geworden vanuit de sportveldenaanleg.

Publieksparkeerplaats

Ook is in 2023 begonnen met de renovatie van de bestaande publieksparkeerplaats. Dit in verband met herstel van het rentmeesterlaantje. Hiervoor zijn een groot aantal eeuwenoude beuken gekapt en hiervoor worden nieuwe lindebomen geplant. In het voorjaar van 2024 zal dit worden afgerond.

Nieuwbouwproject Landgoed Middachten

Achter de boerderij ‘Oud Middachten’ worden zes huizen gebouwd en achter de originele rentmeesterwoning verrijzen twee huizen. Het is de bedoeling dat de huizen in het voorjaar van 2024 worden opgeleverd en dat de terreininrichting ook wordt afgerond.

Hofmeijer

Voor de uitvoering van de drie projecten is Hofmeijer Civiel– en Cultuurtechniek verantwoordelijk.

 

OAM

Leave a Reply

Call Now Button