Skip to main content

toplaagrenovatie sdvb 2Op Sportpark Norschoten  bij  de voetbalvereniging SDV (Sterk Door Vriendschap) is op veld 5 en veld 6 een toplaagrenovatie uitgevoerd. Middelkoop Advies heeft de besteksvoorbereiding, de aanbesteding en tevens directievoering gedaan tijdens de uitvoering. De gemeente Barneveld heeft opdracht gegeven aan Ceelen Sport Constructies (CSC)om deze toplaagrenoatie uit te voeren.  In 2003 heeft CSC  deze velden al aangelegd en waren het destijds nog Fieldturf velden, nu bestaat de toplaag uit een Greenfields Slide max XQ V plus met een cryogeen infill.

Na de  toplaagrenovatie zijn de velden tevens voorzien van een nieuwe LED verlichting. Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd door de firma Aerolux.

De club is bijzonder tevreden.  De prachtige accommodatie op Sportpark Norschoten bestaat naast de velden 5 en 6 nog uit een kunstgras hoofdveld en 3 natuurgrasvelden.

OAM

Leave a Reply

Call Now Button