Skip to main content

Na het vertrek van de accountmanager buitensport van de gemeente Zwijndrecht heeft Opdam Advies & Management de interim-functie vervuld. De voornaamste opdracht op dat moment was het beheerplan buitensportaccommodaties maken met daarin de budgettering voor de investeringen en de onderhoudswerkzaamheden voor de periode 2022-2025.

Na goedkeuring door de gemeenteraad van het beheerplan eind 2021 is de betrokkenheid van OAM gebleven in de vorm van advisering bij de implementatie van het plan en begeleiding en ondersteuning van de nieuwe accountmanager sport.

2024

Op dit moment ligt de focus op het onderzoek en maken van een begroting voor acht padelbanen op twee tennisparken. De wens van de betreffende verenigingen is om in 2024 te komen tot realisatie van de padelbanen.

 

 

OAM

Leave a Reply

Call Now Button