Skip to main content

In augustus-september 2023 heeft de Keppelse Golfclub in eigen beheer binnen de bestaande baan een nieuwe hole aangelegd.  Het betreft de aanleg van een zogenaamde Punchbowl green, een drietal nieuwe bunkers en twee nieuwe tees. Opdam Advies & Management is onderdeel van de projectgroep die verantwoordelijk was voor de uitvoering.

Dit project is vooruitlopend op de realisatie van het Masterplan van golfarchtitect Michiel van der Vaart (Spogard & Van der Vaart). De uitvoering van het Masterplan staat voor de nabije toekomst op de planning. De aanleg van de extra hole biedt meer bewegingsruimte voor de routing.

Grondwerk

Het grondwerk is begin augustus gestart en de inzaai van green, tees en omgeving vond half september plaats.  Door een gunstig najaar heeft zich inmiddels een flinke grasmat ontwikkeld. De grow-in is verzorgd door de Grasexpert.

Het is de bedoeling om in juni 2024 de nieuwe green en daarmee de nieuwe routing in gebruik te nemen.

 

 

Aanleg nieuwe hole De Keppelse Golfclub
OAM

Leave a Reply

Call Now Button